torstai 4. toukokuuta 2023

Voi turkanen

Kaisulla oli eilen kontrollikäynti lääkärissä. Siitä tuli just täyteen kuus viikkoa, kun se tutkittiin läpikotaisin. Tässä välissä se oli saanut kaks Librela-pistosta ja Gabapentin-annos oli nostettu isommaks.

No, pari päivää ennen tota kontrollia mein ihminen löysi Kaisun leikatusta polvesta jotain outoa, ihanku siellä olis ollut joku pieni pala irti. Lääkärissä sit selvis että näin todellakin oli, ja se pitäis leikata sieltä pois. Voi syvä huokaus, se olis sitten viides kerta kun siihen polveen kajotaan! Ensin korjattiin ristarit, sitten korjattiin hajonnut metallituki, sitten otettiin pois turhaa metallia joka puski ihosta läpi, sitten poistettiin pieni patti ja nyt tarttis tehdä tämä. Ihminen oli eilen ihan mieli maassa kun se pohti näitä juttuja. Kaisu jäkitti vielä oikeaa etustakin, vaikkei sieltä kuvissa löytynyt mitään vikaa. Suurin todennäköisyys lienee se, että se varoo jonkin verran sitä vasenta polveaan ja näin ollen kipeyttää oikean etusen.

Kyllä täällä ollaan jouduttu pohtimaan mikä on järkevää ja mikä ei, mihin se raja vedetään. Noi nyt päätti että poistetaan se irtopala ja katsotaan vaikuttaako se polven kipuun. Librela jatkuu varmaan hamaan tappiin ja jos se auttaa niin hyvä. Jos ei, niin taitaa se raja mennä sit siinä. 

Mä vaan toivoisin ettei Kaisu olis kipeä, se on kuiteskin mun kaveri 💜Ei kommentteja:

Lähetä kommentti